Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ


Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 στα γραφεία του Ο.Ν.Α.Π. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και  ενημέρωσης με τον Βοηθό Δημάρχου, υπεύθυνο σε θέματα Αθλητισμού κ. Νίκο Κωστόπουλο. Στη  συνάντηση έγιναν γνωστές οι ενέργειες, οι προτάσεις, οι θέσεις του Σ.Ε.Π.Α. καθώς και οι απόψεις και τα προβλήματα τους για θέματα που αφορούν τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ως προς τις υποδομές που υπάρχουν, τους αγωνιστικούς χώρους, την παρουσία γιατρών στα γήπεδα, την αποκατάσταση τους σε περιπτώσεις τραυματισμών καθώς και άλλα φλέγοντα ζητήματα.
Η ανάγκη συνεργασίας με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας είναι θέμα που αφορά τους χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όχι μόνο της πόλης μας αλλά και του Νομού μας. Η πρώτη επίσημη επαφή με τον Δήμο Πατρέων ανοίγει το δρόμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη της συνεργασίας των φορέων με τους ίδιους τους «πρωταγωνιστές» των γηπέδων. Με τις κινήσεις αυτές οδηγούμαστε στην εξεύρεση λύσεων προς όφελος των ποδοσφαιριστών, των σωματείων και των παραγόντων, και όλου του συστήματος που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητά του και δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου