Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τον Σ.Ε.Π.Α. - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο ενημέρωσης σε pdf
Τι είναι ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας (Σ.Ε.Π.Α.) ;
Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας (Σ.Ε.Π.Α.) δημιουργήθηκε από την εθελοντική πρωτοβουλία ενεργών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, ώστε να προασπίσει τα δικαιώματα τους μέσα από την συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς του Νομού, να δραστηριοποιηθεί στην βελτίωση των συνθηκών στους τομείς της κοινωνικής μέριμνας, της υγείας, της ψυχαγωγίας, της μόρφωσης αλλά και της εξύψωσης του αθλητικού πνεύματος.

Ποιος είναι ο σκοπός  του Σ.Ε.Π.Α. ;
Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας, τον κοινωνικό του ρόλο αλλά και την αποστολή και με δεδομένο ότι ο φυσικός πρωταγωνιστής του αθλητικού οικοδομήματος είναι ο ίδιος ο αθλητής, έχουμε σαν στόχο την συνένωση όλων των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Νομού μας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας, την ανάπτυξη αθλητικού πνεύματος ευγενικής άμιλλας και αλληλεγγύης, την διεκδίκηση υποδομών και οργάνωσης που ανταποκρίνονται στο επίπεδο εξέλιξης της χώρας, προβάλλοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού με βάση τις παγκόσμιες διαχρονικές αξίες του που κακοποιούνται βάναυσα, ενάντια στην βία και την εμπορευματοποίηση.
Για να πετύχουμε τον σκοπό μας, είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς και παράγοντες που συγκροτούν το αθλητικό οικοδόμημα και γενικότερα με όσους ενδιαφέρονται και κατανοούν τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού και συμφωνούν στην προσπάθεια να οργανωθεί σε άλλη βάση, θεωρώντας τον αθλητισμό ως δείγμα πολιτισμού και κοινωνικής εξέλιξης της χώρας μας.

Γιατί πρέπει ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής να στηρίξει αυτή την προσπάθεια ;
Είναι σημαντικό ο Σύνδεσμος να αγκαλιαστεί από όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να έχει δύναμη στην προσπάθεια διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.
Αυτό μπορεί να γίνει με την εγγραφή σε αυτόν, μέσω της κατάστασης αίτησης μέλους του Συνδέσμου και με την συμμετοχή στις εκδηλώσεις του (οι οποίες θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα είναι προς ενίσχυση του Ταμείου Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών)

Τι είναι το Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών ;
Το Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία του Συνδέσμου, καθώς εκεί μέσω λογαριασμού που «κλειδώνεται» στην ΕΠΣ Αχαΐας, καταλήγουν όλα τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σ.Ε.Π.Α.
Μέσω του ταμείου, ένας ποδοσφαιριστής που θα τραυματιστεί σοβαρά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θα μπορεί να λάβει ένα χρηματικό ποσό ενίσχυσης.
Προϋποθέσεις είναι να φτιάξει τα ανάλογα έγγραφα που θα του ζητηθούν από την ΕΠΣ Αχαΐας και κατόπιν η αίτηση του να εγκριθεί από την επιτροπή που απαρτίζει το Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών και η οποία αποτελείται από τον Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Π.Α., τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον Σ.Ε.Π.Α. για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να αναφέρω οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετώπισα στα γήπεδα (καταλληλότητα γηπέδων, αποδυτήρια, ώρα και συνθήκες αγώνα, τραυματισμός κλπ κλπ) ;
Ο Σ.Ε.Π.Α. διαθέτει την δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας υπάρχει ανάλογη στήλη για να στείλετε το πρόβλημα σας μέσω μηνύματος και να σας απαντήσουμε το δυνατόν γρηγορότερο, όπως επίσης διαθέτει και προσωπικό e-mail.

Ιστοσελίδα : www.sepaxaias.blogspot.gr

Επίσης θα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το ΔΣ του Συνδέσμου, για οποιοδήποτε πρόβλημα θέλετε να αναφέρεται.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Α. ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

Κατεβάστε εδώ το ηλεκτρονικό φυλλάδιο ενημέρωσης, ενημερωθείτε για τον πραγματικό σκοπό και γίνεται μέλη στους ανθρώπους του Συνδέσμου μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου