Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ο Σ.Ε.Π.Α. έδωσε το παρών στην φιέστα του Πείρου Ισώματος


Το παρών στην φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματους του Πείρου Ισώματος, έδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας, προσκεκλημένος από τους ανθρώπους της ομάδας.

Το παρών εκ μέρους του ΣΕΠΑ έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Σκιαδάς και το μέλος Σπύρος Αβράμης, με τον τελευταίο να απονέμει και μετάλλια στους πρωταθλητές του α' ομίλου της Γ' Κατηγορίας.

 

Ο Άγγελος Σκιαδάς μίλησε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι ο Σύνδεσμος θα είναι δίπλα στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και στα προβλήματα τους, ενώ θα είναι κοντά στην προσπάθεια βελτιώσης των αγωνιστικών χώρων και της ασφάλειας αυτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου