Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

"Όχι βία στα γήπεδα" - Ο ΣΕΠΑ καταδικάζει τα γεγονότα στον αγώνα Ατρόμητος Λάππα-Κρίνος





Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα της 30ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας, ανάμεσα στον Ατρόμητο Λάππα και τον Κρίνο.

Τέτοιες ενέργειες μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους και μακριά από το πλάνο που ονειρευόμαστε για τα πρωταθλήματα μας. 

Θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε εμπλοκή στα επεισόδια ποδοσφαιριστών και από την νέα χρονιά θα δείξουμε ιδιαίτερη αυστηρότητα επάνω σε αυτό το κομμάτι, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων σε αυτά.

Ο Σ.Ε.Π.Α. καλεί τους αρχηγούς των δύο ομάδων να δώσουν τα χέρια και από εδώ και στο εξής όλοι οι αρχηγοί των σωματείων της Αχαΐας να είναι οι πρώτοι που θα σταματούν τέτοιου είδους φαινόμενα στα γήπεδα.

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι πρώτα εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το παράδειγμα για την αποφυγή βίας στα γήπεδα μας. 

Πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και να διώξουμε τους «παρείσακτους» από αυτό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου