Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Δυναμικό παρών του Σ.Ε.Π.Α. στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων 2017-2018 (photos)

Δυναμικό παρών έδωσε σε μια ακόμα εκδήλωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο Σ.Ε.Π.Α., καθώς παρευρέθηκε με 5 μέλη του στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων 2017-2018.

Το παρών έδωσαν οι Κ. Αγοράκης, Θ. Παπουτσής, Α. Σκιαδάς, Τ. Κρίθης και Ν. Ορφανίδης, ενώ χαιρετισμό έδωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, λέγοντας τα εξής :

"Θέλουμε από την πλευρά μας ως Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας να σας καλωσορίσουμε στην φετινή εκδήλωση των κληρώσεων, με την ευχή να έχουμε καλά πρωταθλήματα με ηρεμία και χωρίς βία στα γήπεδα. Καμιά φορά οι ευχές για να γίνουν πραγματικότητα, χρειάζονται τις δικές μας πράξεις. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε το άθλημα και να το δούμε σαν μια γιορτή, ξεκινώντας από εμάς τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και τους παράγοντες, μεταφέροντας την φιλοσοφία μας στο φίλαθλο κοινό, για να μην έχουμε ακρότητες στα γήπεδα μας. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και ευχόμαστε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει με τις ομάδες."

Ο Σ.Ε.Π.Α. έκανε επίσης την βράβευση στις ομάδες Πολύτεκνος και Πρωτέας, για το κύπελλο ήθους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου