Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Καλό ταξίδι "Σπύρο" μας.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που χάνεις τα λόγια σου, κάθεσαι και αναρωτιέσαι γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη και φεύγουν άνθρωποι που έχουν τόσα πολλά να δώσουν σε αυτήν και αποτελούν «παράδειγμα» για όλους μας.

Ο Σπύρος Αβράμης αποτέλεσε έναν άνθρωπο «παράδειγμα προς μίμηση» τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Σήμερα χάσαμε ένα από τα καλύτερα παιδιά, γιατί ο Θεός απλά τον ήθελε κοντά του. Τον ήθελε να είναι δίπλα του, ένας «άγγελος» εκεί ψηλά που θα φωτίζει τα πάντα. 

Θέλει φαίνεται να φτιάξει την δική του ομάδα εκεί ψηλά. Να καμαρώνει για αυτήν. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα και πήρε μαζί του δύο «δικά» μας παιδιά.
Καλό παράδεισο Σπύρο Αβράμη. Έδωσες τα πάντα, κέρδισες όλες τις μάχες αλλά όταν ο Θεός θέλει κάποιον δίπλα του, δεν μπορεί να του αλλάξεις τα σχέδια.


Σε ευχαριστούμε για όσα έδωσες στον Σύνδεσμο. Από σήμερα όλα στο ποδόσφαιρο μας είναι φτωχότερα. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά !!


Κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου