Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Πρόγραμμα στήριξης ποδοσφαιριστών


Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, στην προσπάθεια που θέλει να κάνει ώστε να σταθεί δίπλα σε κάθε πρόβλημα συναθλητών μας, ξεκινάει το «πρόγραμμα στήριξης ποδοσφαιριστών».

Οι δράσεις του προγράμματος θα έχουν να κάνουν με την βοήθεια που μπορούμε να παρέχουμε σε έναν ποδοσφαιριστή που τραυματίσθηκε. Αυτές θα περιλαμβάνουν αγώνες με επίλεκτες ομάδες προς οικονομική στήριξη του τραυματία ποδοσφαιριστή, εκδηλώσεις, αιμοδοσίες κλπ.

Για να επιτευχθούν οι παραπάνω δράσεις, είναι σημαντική η συμμετοχή, η βοήθεια και η στήριξη από όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Σαν πρώτη δράση και ιδέα, είναι η συγκέντρωση μεταχειρισμένων ορθοπεδικών ειδών (πατερίτσες, νάρθηκες, επιγονατίδες κλπ) από ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν τραυματισθεί και που πλέον δεν τις χρειάζονται. Με την συγκέντρωση όλων αυτών των ειδών, θα μπορούμε πιθανότατα να βοηθήσουμε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τραυματίζονται και χρειάζονται κάποια από τα συγκεκριμένα ορθοπεδικά, μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν από το εμπόριο.

Η συγκέντρωση θα γίνει ουσιαστικά με δανεισμό στον Σύνδεσμο και οποιαδήποτε στιγμή θα μπορεί να επιστραφεί στον κάτοχο του. Ο δανεισμός δε στον τραυματία ποδοσφαιριστή θα γίνεται για όσο χρειάζεται η αποκατάσταση του και κατόπιν το κάθε ορθοπεδικό είδος θα επιστρέφεται στον Σύνδεσμο.

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, θα θέλαμε όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κατέχουν τέτοιου είδους ορθοπεδικά είδη, να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας.

Οι τρόποι επικοινωνίας εκτός από τα προσωπικά τηλέφωνα του κάθε μέλους, είναι με ένα μήνυμα στην σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook ή στο sepaxaias@gmail.com

«Στηρίζουμε τον Συναθλητή μας και τον βοηθάμε να ξεπεράσει μια δύσκολη στιγμή στην ζωή του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου