Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Στις 13 Δεκεμβρίου η επιτροπή για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές


Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαϊας, θα συγκροτηθεί η επιτροπή για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή και μέλους του Συνδέσμου μας Σπύρου Αβράμη.

Η επιτροπή θα συγκροτηθεί και θα μοιράσει συμβολικά ποσά, σε όσους ποδοσφαιριστές έχουν υποβάλλει αίτηση για τραυματισμό, από το κονδύλι που έχει βγει από τις διοργανώσεις του Super Cup, Τελικού Κυπέλλου και Γιορτής Ερασιτέχνη 2017.

Με νεότερη ανακοίνωση μετά την επιτροπή, θα αναρτηθούν τα ποσά που είναι να λάβει ο κάθε ποδοσφαιριστής που υπέβαλλε αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου