Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Μοίρασε δώρα στο Καραμανδάνειο ο Σ.Ε.Π.Α.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας, αφού το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και μοίρασε δώρα στα παιδάκια που νοσηλέυονται αυτές τις εορταστικές ημέρες, με την ευχή να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους.

Το "χαμόγελο" που αντίκρισαν οι άνθρωποι του Σ.Ε.Π.Α. από τα παιδάκια, ήταν ότι καλύτερο έζησαν το τελευταίο διάστημα, ξέροντας ότι έδωσαν μια μικρή χαρά εν όψει των εορταστικών ημερών.

Το ΔΣ του Σ.Ε.Π.Α. υποδέχθηκε και συνόδευσε στα δωμάτιων των μικρών παιδιών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Νταγιούκλας, αφού εργάζεται στο Καραμανδάνειο.

Ο Σ.Ε.Π.Α. τον ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου