Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Σ.Ε.Π.Α. : "Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...."


Και ενώ είναι νωπές οι μνήμες από τα σοβαρά επεισόδια του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλων Εγλυκάδας και τον Αετό Ρίου, έρχεται ακόμα ένα Σαββατοκύριακο το οποίο είχε εντάσεις και διαπληκτισμούς να μας θυμίσει την έκφραση «τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…».

Και ευτυχώς από αυτά που μάθαμε σαν ΣΕΠΑ αλλά και που διαβάσαμε από τις εφημερίδες, καθότι δεν μπορούμε να είμαστε παντού, οι περιπτώσεις με εμπλοκές στους διαπληκτισμούς των ποδοσφαιριστών ήταν λιγότερες και αυτό μπορεί να είναι ένα καλό βήμα.

Δυστυχώς στον αγώνα μπαράζ της Γ Κατηγόριας ανάμεσα σε Πετεινούς και Ρωμανό, είχαμε την μεγαλύτερη ένταση και σύμφωνα με τα αναγραφόμενα του διαιτητή υπήρξε ποδοσφαιριστής που τον γρονθοκόπησε στο στομάχι, καθώς και νέα εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο.

Για μια ακόμη φορά είμαστε εδώ να καταδικάσουμε αυτά τα επεισόδια. Έχουμε ιερή υποχρέωση να το κάνουμε, όπως το κάνουμε σε όλες τις περιπτώσεις τον τελευταίο χρόνο διοίκησης μας στον ΣΕΠΑ. Τιμωρήστε παραδειγματικά τους υπαίτιους αυτών. Ονειρεύομαστε ένα άλλο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. : Είναι υποχρέωση της ΕΠΣ Αχαΐας, των Συνδέσμων που ασχολούνται με το άθλημα συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας των ποδοσφαιριστών, όλων των ομάδων που έχουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές, των παραγόντων κλπ κλπ, να τελειώσουμε την βία με τις σωστές συμπεριφορές μας και βλέποντας το ποδόσφαιρο ως ένα απλό άθλημα και όχι ως «πόλεμο». Δεν είναι δύσκολο. Μια αλλαγή φιλοσοφίας χρειάζεται και οποίοι δεν μπορούν να την κάνουν και να την δεχτούν, ας πάνε σπίτια τους..

Εκ του ΔΣ του ΣΕΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου