Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη του ΣΕΠΑ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο


Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το Νοσοκομείο «Καραμανδάνειο» και μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί, αυτές τις «άγιες» ημέρες των εορτών.

Μια πράξη που για μια ακόμα φορά δείχνει το ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο που έχει αποκτήσει ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών, αφού εκτός από τις επισκέψεις στο Καραμανδάνειο που έχει καθιερώσει από πέρσι, πριν λίγους μήνες έστειλε και αρκετά φάρμακα για τους πυρόπληκτους της Αττικής, σε μια ακόμα σημαντική κίνηση από την πλευρά του.

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΑ υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ο Θανάσης Νταγιούκλας και άνθρωποι του Καραμανδανείου, ενώ βλέποντας τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, ήταν η πιο όμορφη στιγμή για όλους.

Το παρών από το ΔΣ του ΣΕΠΑ έδωσαν ο Πρόεδρος Θανάσης Παπουτσής, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Αδαμόπουλος, ο Ταμίας Βασίλης Νικολακόπουλος και τα Μέλη Νίκος Ορφανίδης και Κώστας Αγοράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου