Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Τιμητική πλακέτα στον ΣΕΠΑ από την Νάπολη Πατρών

Την Δευτέρα που μας πέρασε είχαμε την τιμή ως Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, να βραβευτούμε από την Νάπολη Πατρών, στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ Θανάσης Παπουτσής.

Ευχαριστούμε πολύ την Νάπολη για αυτή την τιμή και είμαστε αναγκασμένοι να πούμε λίγα λόγια για αυτή την όμορφη παρέα.

Η παρέα των παιδιών που απαρτίζουν την Νάπολη, μας δείχνουν τον τρόπο που μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Οραματίσθηκαν πριν από κάποια χρόνια μια ευρωπαϊκή επιτυχία και βήμα-βήμα, λιθαράκι-λιθαράκι, κάθε χρόνο καταφέρνουν να φτάσουν και πιο κοντά στον στόχο.

Ο τρόπος είναι ότι αυτά τα παιδιά είναι μια παρέα ανθρώπων που όλοι μαζί είναι μια «γροθιά» και χωρίς ιδιαίτερους πόρους καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια να εκπροσωπούν την πόλη μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και ουσιαστικά είναι η 2η ομάδα που το καταφέρνει αυτό μετά τον Προμηθέα στο μπάσκετ.

Αυτά τα παιδιά αποτελούν «οδηγό» για όλους τους υπόλοιπους και δείχνουν τον τρόπο για να καταφέρουμε ότι μπορεί να ονειρευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου