Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

1η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Α.


Με επιτυχία διεξήχθη η πρώτη εκδήλωση του Σ.Ε.Π.Α. η οποίο έλαβε χώρα την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 στις αθλητικές  εγκαταστάσεις της Θύελλας Πατρών. Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Σ.Ε.Π.Α., της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, του Συνδέσμου προπονητών, του Συνδέσμου Διαιτητών και της επιτροπής διαιτησίας. Η εκδήλωση περιελάμβανε φιλικό αγώνα της ομάδας του Σ.Ε.Π.Α. με την πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αχαΐας της Θύελλάς Πατρών. Η ομάδα του Σ.Ε.Π.Α. για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές ομάδων των ερασιτεχνικών κατηγοριών.
Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Σ.Ε.Π.Α. παρατεταγμένοι χειροκρότησαν την είσοδο των πρωταθλητών. Στο ημίχρονο του αγώνα διεξήχθη διαγωνισμός σε σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής με στόχο τα δοκάρια της εστίας. Συμμετείχαν και από τις δύο ομάδες ποδοσφαιριστές και τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι 1) Σπήλιος Πανταζής (Θύελλα Πατρών), με 6 δοκάρια στα 10 σουτ, 2) Κωνσταντίνος Παπάδημητρακοπουλος (Θύελλα Πατρών), με 5 δοκ. στα 10 σουτ, 3) Σπυρόπουλος Γιάννης (Ζαβλάνι) με 4 δοκ. στα 10 σουτ, 
Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν αναμνηστικά στους ποδοσφαιριστές του Σ.Ε.Π.Α. από ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου που δραστηριοποιούνταν από το 1984 και συγκεκριμένα από τον Τάκη Σκιαδά, τον Κώστα Καλπουζάνη, τον Τάκη Λαμπρόπουλο και άλλα παλιά μέλη. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι τρεις νικητές του διαγωνισμού από τον Σωτήρη Τηλιγάδα (επιτροπή Διαιτησίας), τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο(παλιό ποδοσφαιριστή της Θύελλας) και τον Γρηγόρη Γραμματικόπουλο (Σύνδεσμο προπονητών). Σειρά πήρε ο προπονητής της Θύελλας , ο Θόδωρος Πατρώνης που πήρε το βραβείο του από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας Σπύρο Βασιλάκη. Στους πρωταθλητές δόθηκαν μετάλλια από τον Νίκο Κωστόπουλο (Βοηθό Δημάρχου-υπεύθυνο σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Πατρέων) και τους Δημήτρη Σαρρή, Αντρέα Σταυρόπουλο (Ε.Π.Σ. Αχαΐας), η βράβευση του αρχηγού της Θύελλας Βασίλη Μπινιέρη έγινε από τον παλιό πρόεδρο της ομάδας την δεκαετία του 1960-1970 Αλέκο Καραμπέτσο. Η απονομή του κυπέλου της πρωταθλήτριας έγινε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τον βουλευτή Αχαΐας Αντρέα Τριανταφυλλόπουλο και τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας Γιάννη Κοζιώρη ο οποίος στο λόγο του συνεχάρη την ομάδα της Θύελλας και αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στις προσπάθειες του Σ.Ε.Π.Α.
 Ο κόσμος που παρακολούθησε την όλη εκδήλωση χάρηκε το όμορφο θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες. Ο διαγωνισμός κατά την διάρκεια του ημιχρόνου «γλύκανε» την ατμόσφαιρα κάνοντας την γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ακόμα πιο ξεχωριστή. Στο τέλος η βραδιά συνεχίστηκε στο χώρο της Καφετέριας της ομάδας με φαγητό και ποτό που προσέφερε η διοίκηση της Θύελλας Πατρών.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την ομάδα του Σ.Ε.Π.Α. για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ :  
Χρανιώτης (Αίας Πατρών)
Δίπλας (Πανιώνιος/Αχιλλέας)
Διαμαντόπουλος (ΑΟ Πάτραι)
Κωνσταντινόπουλος (Ίκαρος Λακκόπετρας)
Αντωνόπουλος (Ατρόμητος Λάππα)
Τσολόπουλος (Αχαική)
Τσίφας (Εθνικός Σαγείκων)
Παπαγεωργακόπουλος (Ωλενιακός)
Αβράμης (Ίκαρος Πετρωτού)
Ρηγόπουλος (Αμπελόκηποι)
Τσάλτας (Αναγέννηση)
Βουρλούμης (Τριταικός)

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ : 
Κοκκοτσής (Δαβουρλής)
Παναγόπουλος (Τριταικός)
Δοσούρας (Διαγόρας)
Παναγιωτόπουλος (Ατρόμητος Π.)
Μπουλούμπασης (Ζήρια/ΤΑΔ 93)
Αγουρίδης (Διαγόρας)
Ζαφειρόπουλος (Ακράτα)
Παπαδιονυσίου (Αχιλλεάς/Εθνικός Αιγιάλειας) 
Χριστόπουλος (Αστραπή)
Κατσαρέλιας (Ακράτα)
Σπυρόπουλος (Ζαβλάνι)
Ζαφειρόπουλος (Αχαιός)
Ιατρού (Δόξα Χαλανδρίτσας)                                                           






Kαι άλλες φωτογραφίες












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου