Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

5η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή (φωτογραφίες-βίντεο)



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η 5η Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, την οποία διοργάνωσε ο Σ.Ε.Π.Α. και η ΕΠΣ Αχαϊας.

Στην γιορτή μαζεύτηκαν αρκετά τρόφιμα για άπορες οικογένειες και οργανωτικά όλα ήταν σε καλό επίπεδο.

Για μια ακόμη φορά έμεινε η πικρία της μικρής προσέλευσης των θεατών και κυριώς της απουσίας ανθρώπων του χώρου.

Στο ημίχρονο του αγώνα Ανατολής-Δύσης βραβεύτηκαν οι Ανδρέας Ανδρούτσος, Γιώργος Βέρρας, Γιώργος Αμασιάδης, Αλέξης Μπατέλος, Κώστας Σταυρόπουλος και Γιώργος Ρήγας.

Επίσης η Λυδία Νιφόρα του Ατρομήτου Ζαρουχλεΐκων, όπως και στο 7ο ΕΠΑΛ που πέρυσι κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Βράβευση έγινε φυσικά και στον Κώστα Κατσουράνη.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η ΕΠΣ Αχαϊας, ενώ πριν το παιχνίδι υπήρξε ομιλία του Κώστα Κατσουράνη σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι η Παναχαϊκή θα είναι κοντά τους, στηρίζοντας ταλέντα του Νομού μας.

Ομιλία απεύθηναν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελος Δανιήλ που τόνισε ότι θα είναι κοντά στο νέο ΔΣ του Σ.Ε.Π.Α. που προέκυψε από τις σημερινές εκλογές.

Στον αγώνα που διεξήχθη νικήτρια ήταν η ομάδα της Δύσης με 5-1 με σκόρερ τους Κότσα 8΄, Σπανό 11΄, 20΄, Κασπίρη 34΄, Μπρούλιας 80΄ ενώ για την Ανατολή μείωσε ο Στούπας στο 89.΄

Διαιτητής ήταν ο Νίκος Μακρυπόδης με βοηθούς τους Κακαφώνη και Χαμουζά.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι παρέλαβαν μετάλλιο ως ενθύμιο για την συμμετοχή τους στην γιορτή.
Παράλληλα έγιναν και οι εκλογές για νεο ΔΣ στον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.

ΔΥΣΗ (Χρ. Τσίκας – Γ. Βογιατζής): Τζουραμάνης, Ηλιόπουλος, Γ. Δημητρακόπουλος, Μανθόπουλος, Κυριακόπουλος, Γεωργόπουλος, Φ. Δημητρακόπουλος, Κασπίρης, Γαβριήλ, Κότσα, Σπανός.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Θανόπουλος, Μακρόπουλος, Αθανασόπουλος, Σαλαμαλίκης, Χριστόπουλος, Αλποχωρίτης, Λαζανάς, Γερασιμόπουλος, Μιχαηλίδης, Μπρούλιας, Παπουτσής.

ΑΝΑΤΟΛΗ (Αλ. Σπυρόπουλος – Β. Φίλιππας): Μαυρούλιας, Μπουκουβάλας, Καφεντζής, Παξιμάδης, Σουβατζόγλου, Πρέζας, Μπάρδης, Οικονόμου, Μάρης, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοντογιώργης, Καρπάνος, Καφεντζής, Μάρκου, Στούπας, Παπαχριστόπουλος, Κούστας, Γκέκα, Διαμαντόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Καραχανίδης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου