Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Όταν ο εθελοντισμός και η ανιδιοτέλεια ανταμοίβονται

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας επανιδρύθηκε το 2011 από προσπάθεια του Δ. Κόμπλα και αρκετών άλλων ποδοσφαιριστών, με σκοπό να βελτιώσει τα δικαιώματα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και να βάλει ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια των ανθρώπων που πέρασαν από το Σ.Ε.Π.Α. βασίστηκε στον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο από τις οικογένειες τους και προσπαθώντας να κάνουν το δυνατό καλύτερο για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Η προσπάθεια λοιπόν αυτή έρχεται φέτος να επιβραβευτεί με την συμμετοχή του Συνδέσμου στις υποψήφιες ομάδες της εκδήλωσης "Πρόσωπα της Χρονιάς 2017".

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, η υποψηφιότητα του Σ.Ε.Π.Α. αποτελεί από μόνη της μια μεγάλη επιτυχία και μια αναγνώριση για τις προσπάθειες όσων πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τα διοικητικά του Συνδέσμου.

Μέσα από το παρακάτων link, μπορείτε να ψηφίσετε τον Σ.Ε.Π.Α.

http://www.prosopaxronias.gr/?section=2741&language=el_GR&itemid1494=2798&detail1494=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου