Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/4/11 στις 20.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών, συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τους προπονητές της Αχαίας. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Ηλίας Λογαράς, αφού καλωσόρισε και επιβράβευσε τα μέλη του Σ.Ε.Π.Α. για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, έθεσε τις δικές του απόψεις σύμφωνα με τα ζητήματα που ''καίνε'' το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαίας. Μερικά από τα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν τα θέματα υποδομής των ποδοσφαιρικών γηπέδων της Αχαίας και το σοβαρότατο θέμα υποχρεωτικής ύπαρξης ιατρού σε κάθε ερασιτεχνικό αγώνα. Τις δικές τους απόψεις κατέθεσαν και οι κ. Γρηγόρης Γραμματικόπουλος, Αντώνης Μαύρης και Θανάσης Τσιρόπουλος για όλα τα παραπάνω θέματα και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι οι προπονητές θα είναι στο πλευρό του Σ.Ε.Π.Α. σε αυτόν τον δύσκολο και επίμονο αγώνα που ξεκινάει.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Α. Δημήτριος Κόμπλας που έθεσε τις απόψεις και σκέψεις του Σύνδεσμου και τόνισε ότι τα μέλη του θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η Αχαία να δεί ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Την Παρασκευή 15/4/11 ο Σ.Ε.Π.Α. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του ΠΣΑΠ στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου