Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Την Δευτέρα 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας συνάντηση εκπροσώπων του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας και της Επιτροπής Διαιτησίας. Η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων. Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών ανέλυσε τους σκοπούς και τους στόχους επαναλειτουργίας του και ανέδειξε σημαντικά ζητήματα όπως το πρόβλημα της υγείας των ερασιτεχνών στον τομέα της αποκατάστασης τραυματισμών αλλά και της πρόληψης. Επιπλέον στάθηκε στην κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, και στο ζήτημα της βίας στα γήπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τρόπους ενημέρωσης των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για τους κανονισμούς διαιτησίας.
 Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο μεριές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν και να συντονίσουν τις κινήσεις τους για τα  προβλήματα του χώρου. Στο τέλος της συνάντησης ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά και ο πρόεδρος του Δ.Σ των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών απεύθυνε χαιρετισμό σε νέους και παλιούς διαιτητές που ήταν εκεί για μαθήματα διαιτησίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου