Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματειων Αχαΐας, συνάντηση εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου μας με τον Προέδρο της Ε.Π.Σ.Π. κ. Κοζιώρη Ιωάννη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Σταυρόπουλο Γεώργιο. Η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, όπως ο τομέας της υγείας σε επίπεδο πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης τραυματισμών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τα γήπεδα, η ενημέρωση των ερασιτεχνών εν γένει.
Μετά από την εποικοδομητική συζήτηση και στα πλαίσια της συνεργασίας, αμφότεροι υποσχέθηκαν την από κοινού προσπάθεια για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν το Αχαϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου