Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ


Συνέχεια στις επαφές του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας με τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πατρέων ,κ. Απόστολο Βανταράκη.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 στο Δημαρχείο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Αποστόλο Βανταράκη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σε αυτό βοήθησε και η ενασχόληση του αντιδημάρχου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού μέχρι και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του Αετού Πατρών. Στη συνάντηση έγιναν γνωστές οι ενέργειες, οι προτάσεις, οι θέσεις του Σ.Ε.Π.Α. καθώς και οι απόψεις και τα προβλήματα τους για θέματα που αφορούν στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ως προς τις υποδομές που υπάρχουν, τους αγωνιστικούς χώρους, την παρουσία γιατρών στα γήπεδα, την αποκατάσταση τους σε περιπτώσεις τραυματισμών καθώς και άλλα φλέγοντα ζητήματα.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα του Παμπελλοπονησιακού Σταδίου δεδομένου ότι είναι ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαιτέρως όχι μόνο τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά και τον αθλητικό κόσμο της Πάτρας. Δόθηκαν επεξηγήσεις από την πλευρά του Δήμου πως θα λειτουργήσει από την προσεχή χρονιά το στάδιο ώστε να είναι λειτουργικά βιώσιμο, αφού το οικονομικό κόστος είναι μεγάλο. Στόχος του Δήμου είναι να λειτουργήσει και να υποδεχτεί τον αθλητικό κόσμο της Πάτρας. Στα πλαίσια αυτού ο κ. Βανταράκης δέχθηκε το αίτημα των ποδοσφαιριστών για παραχώρηση του Σταδίου για κάποια εκδήλωση του Συνδέσμου. Επιπροσθέτως, συζητήθηκε η εκδήλωση του Μαραθώνιου Αγάπης που διοργανώνεται από τον Π.Σ.Α.Π., κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα και με ποιο τρόπο ο Σ.Ε.Π. Αχαΐας μπορεί να στηρίξει αυτή την κίνηση.
Ζωτικής σημασίας για τον Σ.Ε.Π.Α. είναι η εξασφάλιση χώρου που θα λειτουργήσει ως γραφείο του Συνδέσμου. Ο κ. αντιδήμαρχος  δεσμεύτηκε να δώσει θετική απάντηση, πιθανόν και μέσα στον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου