Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Σ.Ε.Π.Α. ΜΕ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, συνάντηση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας με το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας. Η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας και ενημέρωσης. Τέθηκαν από την πλευρά του ΣΕΠΑ ζητήματα που αφορούν τους ερασιτέχνες  ποδοσφαιριστές. Το Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Α., αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κόμπλα και τους Άγγελο Σκιαδά, Βασίλη Παπαζαφείρη, Γιώργο Αντωνόπουλο, Βασίλη Λυκούδη, Δημήτρη Αγουρίδη, Ηλία Νικολακόπουλο και Κώστα Αγοράκη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Σταυρόπουλο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ , λίγο πριν την προκαθορισμένη σύσκεψη αυτών.
Ο κ. Σταυρόπουλος καλωσόρισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΑ λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ένα καθαρά ποδοσφαιρικό θεσμικό όργανο βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης, έκανε αναφορά κατάσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας και έδειξε ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασία με στόχο την βελτίωση της ποιότητας του ποδοσφαίρου.  Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Κόμπλας, ο οποίος μίλησε για μια ιστορική συνάντηση αφού πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να συνεργάζονται με φορείς, να προτείνουν ιδέες που προέρχονται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και να συμμετέχουν στην υλοποίηση αυτών. Για τα ερχόμενα πρωταθλήματα κατατέθηκαν από τον Σ.Ε.Π. Αχαΐας επιγραμματικά οι ακόλουθες προτάσεις:   
Υγεία (προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και υποχρεωτικά παρουσία ιατρών σε κάθε αγώνα     οποιασδήποτε κατηγορίας)
Ταμείο Αρωγής Ποδοσφαιριστών για αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών που συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους.
       Βελτίωση αγωνιστικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων.
    Συμμετοχή στην ομάδα που θα δημιουργήσει την Προκήρυξη των νέων Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ, Αχαΐας.
Η συνάντηση λόγω της εργασιών που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Α. είχε μικρή διάρκεια αλλά συμφώνησαν τις επόμενες ημέρες να έχουν συνάντηση για πιο ουσιαστικό διάλογο και ανάλυση σε βάθος των θεμάτων που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. 
Ο κ. Σταυρόπουλος υποσχέθηκε ότι σε μια νέα συνάντηση με το Δ.Σ του ΣΕΠΑ, θα συζητηθούν πιο λεπτομερέστερα όλες οι παραπάνω προτάσεις, με τις δύο πλευρές να κλείνουν εκ νέο μελλοντικό ραντεβού στα γραφεία της Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου