Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Α. ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ



Έμπρακτα ο Δήμος Πατρέων στάθηκε στο πλευρό των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και στήριξε το αίτημα που είχε τεθεί για στέγαση των γραφείων του Συνδέσμου σε χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Έτσι ο Σ.Ε.Π.Α. πετυχαίνει έναν θεμελιώδη στόχο που του δίνει την δυναμική να οργανώσει και να διεκδικήσει πράγματα που θα κάνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας καλύτερο.
Στην διαδικασία αυτή ο Σ.Ε.Π.Α. ευχαριστεί δημόσια τον κ. Κωνσταντίνο Μπουρδούλη, Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, τον κ. Νίκο Κωστόπουλο, βοηθό Δημάρχου και υπεύθυνο σε θέματα Νεολαίας και Άθλησης και τον κ. Βασίλη Τσιγάρα, Δ/ντή της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου Πατρέων καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου που βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή. Επιπλέον ευχαριστεί το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών για την μέχρι τώρα φιλοξενία στα γραφεία του Συνδέσμου τους, αφού όλες οι συγκεντρώσεις του Σ.Ε.Π.Α. γίνονταν σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου