Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Σ.Ε.Π.Α. με τον Σύνδεσμο Προπονητών, επιθυμία άριστης συνεργασίας και ανταλλαγή όμορφων ιδεών



Συνάντηση με τον Σύνδεσμο των Προπονητών είχε το απόγευμα της Τρίτης 9/5 ο Σ.Ε.Π.Α., με σκοπό να αναλύσει το πλάνο διετίας και να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες γύρω από τα ζητήματα που αφορούν τους προπονητές και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, με τους προπονητές να προσφέρουν γλυκά στην αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π.Α. με την είσοδο τους στον Σύνδεσμο.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Σ.Ε.Π.Α., ο Σύνδεσμος Προπονητών ήταν πάντα δίπλα και είχε διαθέσει  τα γραφεία του για τις πρώτες συναντήσεις των μελών μας, στα πρώτα μας «βήματα».

Την αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π.Α. αποτέλεσαν ο Πρόεδρος Κώστας Αγοράκης, ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Σκιαδάς, ο Έφορος Τάκης Κρίθης και τα μέλη Νίκος Ορφανίδης και Θόδωρος Σουγλέρης.

Από την πλευρά των προπονητών το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Λογαράς και οι κύριοι Αλέκος Ψαλτάκης, Αντώνης Τραγουλιάς, Κώστας Κραβαριώτης, Κώστας Καψάλης και Φίλλιπος Σχοινάς.

Αφού ο κ. Λογαράς καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π.Α., τόνισε ότι θα είναι κοντά στον Σύνδεσμο σε ότι ζητηθεί και έδωσε τον λόγο στον Κώστα Αγοράκη ώστε να αναλύσει το πλάνο διετίας που έχει θέσει ο Σ.Ε.Π.Α.

Μέσα από την ανάλυση αυτού, προπονητές και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έβαλαν στο τραπέζι πολύ όμορφες ιδέες και συμφώνησαν να πορευτούν σε ότι χρειάζεται με μια άριστη συνεργασία. Μια από αυτές ήταν η βοήθεια σε άπορους ποδοσφαιριστές, η μαζικοποίηση σε προπονητές και ποδοσφαιριστές στις εκδηλώσεις ως υποχρέωση όλων μας, ακόμα και ένα μνημόσυνο για ανθρώπους του χώρου οι οποίοι πλέον δεν είναι μαζί μας.

Μάλιστα ο κ. Λογαράς προθυμοποιήθηκε μέσα στο καλοκαίρι να κλείσει και μια συνάντηση γνωριμίας του Σ.Ε.Π.Α. με τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ, όπως και με τον υπεύθυνο της περιφέρειας για την καταλληλότητα των γηπέδων, προκειμένου όλοι μαζί να μπορέσουμε να καταγράψουμε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν σε αυτά και να προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και όλα δείχνουν ότι αν βαδίσουμε ενωμένοι όλοι οι φορείς, μπορούμε επιτέλους να βελτιώσουμε πράγματα και να ευχαριστηθούμε καλύτερα το άθλημα που υπηρετούμε.

Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση για τον Σ.Ε.Π.Α. θα είναι την Δευτέρα 15/5 με τον Σύνδεσμο Διαιτητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου