Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο Σ.Ε.Π.Α. δήλωσε παρών στην συνάντηση των σωματείων


Παρών στην συνάντηση της ΕΠΣ Αχαϊας με τα σωματεία της Α' ΕΠΣΑ, δήλωσε και ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας, με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Τάκη Κρίθη (έφορος), Βασίλη Νικολακόπουλο (ταμίας) και Νίκο Ορφανίδη (μέλος).

Τα μέλη του ΔΣ του Σ.Ε.Π.Α. άκουσαν τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι και όταν πήρε τον λόγο ο Νίκος Ορφανίδης, διαβεβαίωσε ότι ο Σύνδεσμος έδωσε το παρών για να ακούσει ιδέες και προτάσεις και κατόπιν να καταθέσει εγγράφως στην ΕΠΣ Αχαϊας μια δική του ολοκληρωμένη πρόταση προς εξέταση από την διοργανώτρια αρχή.

Ο Σ.Ε.Π.Α. θα δώσει το παρών και την Παρασκεύη στην συνάντηση με τα σωματεία της Β' Κατηγορίας αλλά και την Δευτέρα με τα αντίστοιχα της Γ' Κατηγορίας, συγκεντρώνοντας τις προτάσεις και καταθέτοντας με το τέλος των συναντήσεων την δική του πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου