Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Και ο Σ.Ε.Π.Α. τίμησε την μνήμη του Γ. Νταγιούκλα


Το παρών στο 1ο Τουρνουά "Γιώργος Νταγιούκλας" έδωσε την Δευτέρα 15/5 ο Σ.Ε.Π.Α., σε μια εκδήλωση μνήμης στον νεαρό ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών που τόσο άδικα έφυγε πέρσυ από την ζωή.

Μια εκδήλωση που τίμησαν όλοι οι φίλοι του στις ομάδες που αγωνίσθηκε και που παρακολούθησε και αρκετός κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του "Φ. Αραβαντινός".

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην μητέρα του αείμνηστου Γιώργου κ. Γλυκερία Λύτρα για αυτή την εκδήλωση και η οποία βρίσκει το θάρρος και την τόλμη να κρατάει ζωντανή την μνήμη του.

Το παρών στην εκδήλωση εκ μέρους του Σ.Ε.Π.Α. έδωσε ο πρόεδρος Κώστας Αγοράκης, ο οποίος βράβευσε και την ομάδα του Παμπατραϊκού που αγωνίσθηκε στο τουρνουά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου