Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Με στόχο να είναι "ανταγωνιστική", έγινε η προπόνηση της επίλεκτης ομάδας του ΣΕΠΑ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Παραλίας, η προπόνηση της επίλεκτης ομάδας του ΣΕΠΑ που θα αγωνιστεί απέναντι στην Παναχαϊκή, στην Κυριακάτικη φιέστα της.

Η προπόνηση είχε την μαζική συμμετοχή των επίλεκτων ποδοσφαιριστών και έγινε υπό τις οδηγίες των Χρήστου Καραπίτσου και Νίκου Πατρώνη.

Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για το μεγάλο αυτό φιλικό παιχνίδι, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στην προπόνηση και δείχνοντας ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Πριν την προπόνηση, μίλησε στα αποδυτήρια της ομάδας ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ Κώστας Αγοράκης, αναφερόμενος στους στόχους του Συνδέσμου και το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πλησιάσουν και να στηρίξουν τον Σύνδεσμο.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο πλάνο του ΣΕΠΑ όσο αφορά την βία στα γήπεδα και ότι όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αντίληψη και φιλοσοφία, ενώ τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός, η παρουσία στην φιέστα της Παναχαϊκής, η οποία αποτελεί "εμπειρία ζωής".

Κατόπιν τον λόγο πήραν ο έφορος του ΣΕΠΑ Τάκης Κρίθης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πράγματα που πρέπει όλοι μαζί να επιδιώξουν οι ποδοσφαιριστές, ενώ μίλησε επίσης και το μέλος Νίκος Ορφανίδης, αναφερόμενος πάνω κάτω σε όλους τους σκοπούς που εκπροσωπεί ο Σύνδεσμος.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελος Δανιήλ, καθώς και οι Κώστας Ντάσιος και Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Ομιλία στους ποδοσφαιριστές απεύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, τονίζοντας τους ότι πάμε σε μια γιορτή και πρέπει να την χαρούμε και να την σεβαστούμε.

Η αποστολή της ομάδας θα μαζευτεί την Κυριακή στις 17.15 στο γήπεδο των Προσφυγικών και θα αναχωρήσει με πούλμαν για το γήπεδο της Παναχαϊκής.

Όπως ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, είναι υποχρεωμένοι να φοράνε την επίσημη φόρμα της κάθε ομάδας τους και να δείξουν με την είσοδο τους στο γήπεδο, μια όμορφη εικόνα από το ερασιτεχνικό μας πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του ΣΕΠΑ ευχαριστεί την Δόξα Παραλίας, για την παραχώρηση του γηπεδού.

Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου