Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Παρών και ο ΣΕΠΑ στις συζητήσεις κατασκεύης φυσικού χλοοτάπητα στο γηπέδο Ψαθοπύργου


Το Σάββατο 27/5 διεξήχθη, μετά από κάλεσμα του υπεύθυνου Δημοτικών γηπέδων κ. Κώστα Καραγκούνη, συνάντηση για την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ψαθοπύργου.

Στηv συνάντηση το παρών έδωσε και ο ΣΕΠΑ με τον γραμματέα του Άγγελο Σκιαδά, μετά από έναυσμα και του Δήμου.

Επίσης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της κοινότητας Ψαθοπύργου κ. Καραμπούλας Γιώργος και από την ομάδας της Αναγέννησης ο πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος Λουκάς, ο γενικός αρχηγός κ. Παπαγεωργίου Ευθύμιος και τα μέλη κ. Τελέγκος Δημήτρης και Σπυρούλιας Γεώργιος.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλες οι πλευρές είχαν τη διάθεση να βοηθήσουν στη κατασκευή, ανάλογα με τις δυνατότητες τους.

Από το Δήμο εκφράστηκε η πολιτική βούληση για τη κατασκευή του γηπέδου και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με τον κ. Καραγκούνη να τόνιζει την αναγκαιότητα της συνεργασίας όλων των ενδιαφερόμενων φορέων.

Από την κοινότητα φάνηκε η διάθεση συνεργασίας και κινητοποίησης των τοπικών παραγόντων για την υλοποίηση του έργου.

Ο Άγγελος Σκιαδάς που εκπροσώπησε το ΣΕΠΑ διατύπωσε τις θέσεις του Συνδέσμου για την ανάγκη της δημιουργίας γηπέδου που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των ασκούμενων για αθλητισμό.

Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να ανανεώσουν το ραντεβού  για τις επόμενες μέρες και επιπλέον  με τη συμμετοχή της αντιδημάρχου καθώς και της ΕΠΣ Αχαϊας.

Ακολούθησε επίσκεψη στο γήπεδο για να διαπιστωθεί η κατάσταση του.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου