Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Άξια αντίπαλος η μικτή του ΣΕΠΑ στην μεγάλη γιορτή της Παναχαϊκής (photos)


Άξια αντίπαλος της μεγάλης Παναχαϊκής, αποδείχτηκε η μικτή ομάδα ταλέντων του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας, η οποία ηττήθηκε με το τιμητικό 2-0 από την "μεγάλη κυρία", στην φιέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που δεν είχε προηγούμενο, η παρουσία της αποστολής του Σ.Ε.Π.Α. ήταν αυτή που έπρεπε σε όλα τα επίπεδα, σεβόμενη την γιορτή της Παναχαϊκής και έχοντας σπουδαία εικόνα τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.


Η εικόνα των ποδοσφαιριστών της επίλεκτης ομάδας ήταν σε υψηλά επίπεδα, με την νέα φανέλα να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο και όλα να είναι άψογα.

Πριν το παιχνίδι, μίλησε στα αποδυτήρια της ομάδας ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ευχαρίστησε την επίλεκτη ομάδα για την παρουσία της στην φιέστα και έδωσε το έναυσμα ότι η Παναχαϊκή πλέον είναι κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αφού οι δύο προπονητές Νίκος Πατρώνης και Χρήστος Καραπίτσος έδωσαν τις κατάλληλες οδηγίες και τόνισαν στους ποδοσφαιριστές ότι είναι μια μοναδική στιγμή για αυτούς και θα πρέπει να την χαρούν, η ομάδα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει απέναντι στην μεγάλη αντίπαλο της.


Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ Κώστας Αγοράκης, βράβευσε την Παναχαϊκή στο πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή Κώστα Κατσουράνη, ενώ ο γενικός γραμματέας Άγγελος Σκιαδάς βράβευσε τον Γιάννη Σπανό.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μικτή ομάδα του ΣΕΠΑ ηττήθηκε με 2-0, έχοντας μια αξιοπρεπή παρουσία και δείχνοντας ότι με σωστή οργάνωση, όλα μπορούν να γίνουν στο μέλλον όσο αφορά ταλέντα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.



Με το τέλος του αγώνα, όλοι έμειναν στον αγωνιστικό χώρο και απόλαυσαν την καταπληκτική απονομή που είχαν ετοιμάσει οι ανθρώποι της Παναχαϊκής.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση που συμμετείχε ο ΣΕΠΑ όλα αυτά τα χρόνια και στα πρόσωπα των ανθρώπων του ΔΣ, έβλεπες την χαρά ζωγραφισμένη, αφού κέρδισαν επάξια με την οργανωτικότητα τους ένα μεγάλο στοίχημα. Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια διοίκηση μόλις 40 σχεδόν ημερών.


Από το ΔΣ του ΣΕΠΑ το παρών έδωσαν ο Κώστας Αγοράκης (πρόεδρος), Θανάσης Παπουτσής (αντιπρόεδρος), Άγγελος Σκιαδάς (γενικός γραμματέας), Βασίλης Νικολακόπουλος (ταμίας), Τάκης Κρίθης (έφορος), Θόδωρος Σουγλέρης (μέλος) και Νίκος Ορφανίδης (μέλος).

Ο Σ.Ε.Π.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Παναχαϊκή για την μεγάλη αυτή στιγμή που έζησαν οι ποδοσφαιριστές μας και οι δρόμοι για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ανοίξει.

Επίσης τους προπονητές μας Νίκο Πατρώνη και Χρήστο Καραπίτσο και την ΕΠΣ Αχαϊας για την βοήθεια σε ότι τους ζητήσαμε

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ : Βρονταράς, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Σιαλμάς, Στεργίδης, Βλάχος, Πολίμος, Μαστραντωνάκης, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Σπανός.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Β. Σούλης Αργυρόπουλος, Αδαμόπουλος, Σ. Σούλης, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Πολυχρόνης, Τσαφταρίδης, Μωραίτης, Δημητρίου, Μπιτσάκος, Χαλκιάς, Ελευθεριάδης και Μπουρλάκης.

Σ.Ε.Π.Α. : Δημόπουλος, Πολύδωρος, Χριστόπουλος, Μανθόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Δεληγιαννάκης, Γκέκα, Σπανός, Ηλιόπουλος, Σταυρόπουλος, Αρφαράς

Στην συνέχεια αγωνίστηκαν και οι : Πάγκαλος, Κατσαρέλιας, Σκιαδαρέσης, Δρογγίτης, Ιωακειμίδης, Κούστας, Τρίγκας, Διακάτος, Παπαχριστόπουλος, Τράχανης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Αθανασόπουλος, Καπετάνακης, Γεωργούσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου