Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία των φορέων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου


Στις 29/6 είναι η παγκόσμια ημέρα κράνους και ο ΣΕΠΑ μαζί με την ΕΠΣ Αχαΐας, με τον Σύνδεσμο Προπονητών και τον Σύνδεσμο Διαιτητών θα διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Γεωργίου από τις 18.00-21.00.

Είναι ένας ξεχωριστός τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Νταγιούκλα περνώντας παράλληλα και το σημαντικό μήνυμα ότι οι μοτοσικλετιστές πρέπει πάντα να φορούν κράνος.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή πριν ένα χρόνο και στην μνήμη του θα διεξαχθεί αυτή ιερή κίνηση από τους ανθρώπους που υπηρετούν το ερασιτεχνικό. Θα υπάρχουν και σχετικό πανό τα οποία θα τοποθετηθούν στα γήπεδα, ώστε να περάσουν μηνύματα.

Παρακαλούμε τους εθελοντές αιμοδότες ποδοσφαιριστές να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας 
(Χρειαζόμαστε το ονοματεπώνυμο μας, το e-mail σας και στο πλαίσιο του μυνήματος αφήστε το τηλέφωνο σας) 

Ονοματεπώνυμο :

Email: (απαιτείται)

Μύνημα: (υποχρεωτικά το τηλέφωνο σας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου