Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Μαζική συνάντηση φορέων για το γήπεδο Ψαθοπύργου (photos)


Μεγάλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/6 στο Δημοτικό στάδιο Ψαθοπύργου, προκειμένου να γίνουν συζητήσεις για την υλοποίηση της κατασκευής του τοπικού γηπέδου.

Μετά από  παρότρυνση του Δήμου Πατρέων και με την  ουσιαστική συμβολή της τοπικής κοινότητας και της  Αναγέννησης Ψαθοπύργου,  η  αίθουσα του γηπέδου γέμισε από φορείς και στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στη περιοχή.

Από τη μεριά του Δήμου Πατρέων παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Γιαννιτσοπούλου Ιουλία, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Καραγκούνης Κώστας και ο μηχανικός Καψάλης  Κώστας.

Επίσης συμμετείχαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Καραμπούλας  Γιώργος , η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μαλατάρα Γεωργία, η πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Ψαθοπύργου Οικονομοπούλου Κατερίνα, ο πρόεδρος του αθλητικού  συλλόγου  Κολύβρας  Δημήτρης καθώς και τα μέλη της διοίκησης.

Τέλος παρευρέθηκαν  από το ΤΙΤΑΝ ο Παπαγεωργίου Νίκος, ο Αποστολόπουλος Κώστας από την INTERBETON, ο εργοταξιάρχης κατασκευής του σιδηροδρόμου  της J&B Ξυγκογεωργόπουλος Γιώργος, ο εκπρόσωπος της J&B Γεροντόπουλος Βασίλης, ενώ την αλληλεγγύη του εξέφρασε μέσω τηλεφώνου και ο εργοταξιάρχης Ολυμπίας οδού του τμήματος Ψαθόπυργος-Αίγιο Βρέκος  Θανάσης.

Το παρών έδωσε και το Σ.Ε.Π.Α. που δείχνει κοντά σε οποιαδήποτε θετική εξέλιξη με τα γήπεδα, με τον γενικό γραμματέα του Άγγελο Σκιαδά.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπογραμμίστηκε από όλους η χρησιμότητα ενός τέτοιου γηπέδου για την εξυπηρέτηση  των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και όλοι έδειξαν τη διάθεση να στηρίξουν έμπρακτα αυτή τη προσπάθεια.

Στη συνέχεια ακολούθησε η μερική παρουσίαση της τεχνικής μελέτης ώστε να γίνει κατανοητό το πλάνο κατασκευής και να γίνει ένας πρώτος καταμερισμός πάνω στο οργανόγραμμα του έργου.
 
Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσει σύντομα συνάντηση με τη συνολική παρουσίαση του οργανογράμματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου