Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Το παρών και ο ΣΕΠΑ στις φιέστες του Διαγόρα και της Θύελλας


Στις φιέστες του Διαγόρα και της Θύελλας Πατρων για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Α' και Β' Κατηγορίας αντίστοιχα, βρέθηκε και ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας, τιμώντας τις δύο "ιστορικές" ομάδες και δηλώνοντας ότι είναι πλέον δίπλα σε όλους.

Το παρών στην φιέστα του Διαγόρα που έγινε την Τετάρτη 31/5 έδωσε ο πρόεδρος Κώστας Αγοράκης, έχοντας και την ευκαιρία να συζητήσει με ανθρώπους του ποδοσφαίρου γύρω από το ερασιτεχνικό του Νομού μας.


Στην φιέστα της Θύελλας Πατρών που έγινε την 1/6, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Κώστας Αγοράκης, ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Σκιαδάς, το μέλος Νίκος Ορφανίδης και φυσικά ο αναπληρωτής γραμματέας του Συνδέσμου Άγγελος Βαρνακιώτης, ο οποίος αγωνίζεται στην Θύελλα και πανηγύρισε με την ομάδα του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου