Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια προς όλους τους επιτυχόντες ποδοσφαιριστές μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις


Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί όλους τους επιτυχόντες ποδοσφαιριστές του Νομού μας, στις πρόσφατες Πανελλαδικές εξετάσεις, και να τους ευχηθεί να έχουν μια πετυχημένη σταδιοδρομία.

Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζεις σπουδές και αθλητισμό με την ίδια επιτυχία και να αποτελείς πρότυπο για τα νεότερα παιδιά που πιθανόν να προβληματίζονται αν μπορούν ταυτόχρονα να αντέξουν διάβασμα και αθλητικές δραστηριότητες. Όλοι εσείς οι επιτυχόντες, είστε η καλύτερη απάντηση.

Συγχρόνως θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά και τον Ήλειο ποδοσφαιριστή του Ηλειακού Λεχαινών Δημήτριο Βόσσο, ο οποίος αρίστευσε και πέρασε πρώτος πανελλαδικά στην Νομική. Ήδη ο Σύνδεσμος μας έχει αποστείλει συγχαρητήριο έγγραφο προς τον ποδοσφαιριστή, μέσω της ΕΠΣ Ηλείας.

Επίσης τα συγχαρητήρια ανήκουν και σε όσους προσπάθησαν πολύ αλλά δεν πέτυχαν. Ποτέ δεν είναι αργά και δεν χρειάζεται προβληματισμός και στεναχώρια.

Μπράβο σε όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου