Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Σεμινάριο πιστοποίησης διαιτητών με καλεσμένο και το Σ.Ε.Π.Α.


Το παρών στο σεμινάριο πιστοποίησης των διαιτητών που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαϊας, έδωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Σ.Ε.ΠΑ., αποτελούμενους από τον πρόεδρο Κώστα Αγοράκη, τον αντιπρόεδρο Θανάση Παπουτσή, τον αναπληρωτή γραμματέα Άγγελο Βαρνακιώτη και το μέλος Νίκο Ορφανίδη.

Εκ μέρους του Σ.Ε.Π.Α. απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Αγοράκης, ενώ εξαιρετική ήταν η ομιλία του αναπληρωτή γραμματέα  Άγγελου Βαρνακιώτη, που ανέλυσε την ενότητα "Σχέσεις ποδοσφαιριστή-διαιτητή". Μέσα από 30 λεπτά "καθηλωτικής" ομιλίας, ο κ. Βαρνακιώτης στόχευσε στους ρόλους που πρέπει να έχουν ποδοσφαιριστής και διαιτητής μέσα στο γήπεδο, ζητώντας από τους διαιτητές να γίνουν οι "δικαστές" με την καλή έννοια, οι οποίοι δεν θα κοιτάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ούτε τις πιθανές φιλίες με ποδοσφαιριστές και θα προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο τους, σεβόμενοι πάνω από όλα τον εαυτό τους.

Γενικά ήταν μια εξαιρετική ημερίδα και άμεσος.στόχος του Σ.Ε.Π.Α. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών είναι να πραγματοποιήσει εκ νέου ένα σεμινάριο προς τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενημερωθούν για τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας.

Επίσης στις σκέψεις του Συνδέσμου είναι η δημιουργία προγράμματος για τις ομάδες, παρακολούθησης τέτοιων εκπαιδευτικών μαθημάτων από τον Σύνδεσμο Διαιτησίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου