Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε Σεμινάριο του Σ.Ε.Π.Α.



Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας προσκαλεί όλους τους ποδοσφαιριστές του Νομού μας, στο Σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στα Γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαϊας (Αχιλλέα Παράσχου 3, Περιοχή Πελεκανεϊκα)

Οι ενότητες του Σεμιναρίου θα είναι οι εξής :

α. Ο ρόλος του Σ.Ε.Π.Α. στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
β. Οι φετινές αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας

Την παρουσίαση για την 1η ενότητα θα κάνει ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Α. Κώστας Αγοράκης, ενώ τις αλλαγές στους κανονισμούς θα αναλύσει ο εκπαιδευτής διαιτησίας κ. Σωτήρης Τηλιγάδας.

Θεωρούμε αναγκαία την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών για την σωστότερη ενημέρωση γύρω από τα δύο σοβαρά αυτά θέματα, ενώ ακόμα πιο επιβεβλημένη είναι η παρουσία των αρχηγών των ομάδων, ώστε να μεταφέρουν τα λεγόμενα που θα ακουστούν στους συμπαίκτες τους.

Ο Σ.Ε.Π.Α. ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαϊας για την παραχώρηση της αίθουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου