Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία το 1ο Σεμινάριο του ΣΕΠΑ (photos)

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το 1ο Σεμινάριο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, με θέματα του ρόλους του ΣΕΠΑ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις αλλαγές στους φετινούς κανονισμούς διαιτησίας.

Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν από την ΕΠΣ Αχαϊας ο πρόεδρος κ. Άγγελος Δανιήλ μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Ντάσιο. Από τον Σύνδεσμο Διαιτητών το παρών έδωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Μεσάζος, όπως και ο Αρχιδιαιτητής κ. Τάκης Ανδριόπουλος.

Εκπροσώπηση είχαμε και από τον Δήμο Πατρέων με την παρουσία του κ. Κώστα Καραγκούνη, ενώ την εκδήλωση από την πλευρά των ΜΜΕ κάλυψε ο καλός μας φίλος Νίκος Κολώνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον κ. Δανιήλ, τον κ. Μεσάζο και τον κ. Καραγκούνη, τονίζοντας και οι τρείς την σημαντική προσπάθεια και τα βήματα που κάνει ο Σύνδεσμος για την καλυτέρευση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ Κώστας Αγοράκης έκανε μια αναλυτική παρουσίαση για τους ρόλους του Συνδέσμου, κάνοντας και έναν μίνι απολογισμό το τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Με το τέλος της 1ης ενότητας του Σεμιναρίου, τον λόγο πήραν δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Αρχικά ο Κώστας Χρανιώτης ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για το “respect” που πρέπει να βάλουμε όλοι μας πάνω από όλα, ενώ στην συνέχεια ο Χρήστος Νάτσης μίλησε για την σημαντικότητα ενός τέτοιου Συνδέσμου, έχοντας περάσει πρόσφατα μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στην 2η ενότητα ο κ. Σωτήρης Τηλιγάδας ανέλυσε τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας και κάπως έκλεισε το 1ο σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΑ, το οποίο είναι η αλήθεια ότι δεν είχε την προσέλευση ποδοσφαιριστών που θα περίμεναν οι ανθρώποι που «τρέχουν» τον Σύνδεσμο και σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές προσκλήσεις που απέστειλαν σε πολλούς ποδοσφαιριστές.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε τα 26 παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Σεμινάριο, με ιδιαίτερη μνεία στον Βασίλη Σαλαμαλίκη του Εθνικού Σαγεϊκων, ο οποίος διένυσε και την μεγαλύτερη απόσταση για να στηρίξει την προσπάθεια μας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές ήταν οι εξής :
Αλέξανδρος Κρητικός (Δόξα Παραλίας), Λεωνίδας Καραπατάκης (Δόξα Παραλίας), Γιώργος Καταρτζόπουλος (Αναγέννηση Πατρών), Κώστας Χρανιώτης (Διαγόρας), Δημήτρης Μανθόπουλος (Ατρόμητος Πατρών), Γιώργος Μαρίδης (Αχαϊός Σαραβαλίου), Αποστόλης Ξύδης (Νίκη Προαστείου), Ιωάννης Αυγέρης (Νίκη Προαστείου), Αθανάσιος Κερπινιώτης (Ωλενιακός), Φίλλιπος Λαζανάς (Δόξα Παραλίας), Ανδρέας Σπανός (Αναγέννηση), Χρήστος Νάτσης (Κεραυνός Αγ. Βασιλείου), Θόδωρος Βλασόπουλος (Θύελλα Πατρών), Κώστας Ρουγκάλας (Ατρόμητος Πατρών), Βασίλης Μπελεζάκης (Ατρόμητος Πατρών), Γιώργος Γκοτσόπουλος (Θύελλα Πατρών), Βασίλης Σαλαμαλίκης (Εθνικός Σαγεϊκων), Γιάννης Πουρναντζής (Ωλενιακός), Ηλίας Δούβρης

Από το ΔΣ του ΣΕΠΑ :
Κώστας Αγοράκης (Ζαβλάνι/Αίας), Αθανάσιος Παπουτσής (Πανμοβριακός), Άγγελος Σκιαδάς (Φωστήρας), Παναγιώτης  Κρίθης (Δόξα Παραλίας), Σπύρος Αβράμης (ΑΠΣ Πάτραι), Νίκος Ορφανίδης (Αναγέννηση Πατρών), Θόδωρος Σουγλέρης (Απόλλων Εγλυκάδας)

Ο ΣΕΠΑ ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τον κ. Σωτήρη Τηλιγάδα που είχε την υπομονή να μας δείξει τους νέους κανονισμούς στην διαιτησία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου