Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ας δούμε επιτέλους το ποδόσφαιρο σαν "γιορτή". Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά

Αρχίζουν λοιπόν σήμερα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαϊας.

Μετά από ένα διάστημα κούρασης και υπερπροσπάθειας στις προετοιμασίες των ομάδων μας, έφτασε η ώρα να δείξουμε αυτά για τα οποία ιδρώσαμε μέσα στο γήπεδο.

Να δείξουμε την αγωνιστική μας διάθεση, το ταλέντο μας, με στόχο πάντα να κερδίσουμε εμείς και η ομάδα μας. Πάντα όμως μέσα από τον σεβασμό προς τον εαυτό μας και τον αντίπαλο μας, πάντα μέσα από το αθλητικό πνέυμα που θέλουμε να επιδείξουμε, πάντα μέσα από έναν ήρεμο και όμορφο αγώνα χωρίς ακρότητες από κανέναν.

Σκεφτόμενοι όλα τα παραπάνω, ας έχουμε όλοι μαζί μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και ακρότητες στους αγωνιστικούς χώρους.

Ας δούμε επιτέλους το ποδόσφαιρο σαν μια "γιορτή".

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου