Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Και ο ΣΕΠΑ σήμερα στο ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού


Στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, θα μεταβεί σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΕΠΑ μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας κ. Δανιήλ και τον κ. Ντάσιο, προκειμένου να συζητήσουν και να πιέσουν για την κατασκεύη του γηπέδου των Προσφυγικών, αλλά και γενικότερα την υλοποίηση έργων γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αχαϊα.

Για πρώτη φορά από την επανίδρυση του, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών θα συμμετέχει σε μια τόσο σπουδαία συνάντηση και θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στον υφυπουργό από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, που είναι αυτοί που ουσιαστικά πληρώνουν το "μάρμαρο" από τα ελάχιστα γήπεδα που υπάρχουν στον Νομό μας για να εξυπηρετήσουν όλες τις ομάδες.

Ας ελπίσουμε ότι από αυτή την συνάντηση θα βγει κάτι καλό και θα έχει μια επιτυχή έκβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου