Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Κάλεσμα του Διαγόρα West Energy μέσω του ΣΕΠΑ στους αρχηγούς των ομάδων της Α' Κατηγορίας


Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας ανακοινώνει ότι μετά από συνενόηση με τον Διαγόρα West Energy και συγκεκριμένα με τον κ. Χρήστο Λούβαρη, θα είναι υπέυθυνος για την δημιουργία μιας λίστας των αρχηγών των 16 ομάδων της Α' Κατηγορίας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στην ομάδα των Βραχνεϊκων και τον Παναρκαδικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1/10 και ώρα 16.00 στο γήπεδο των Βραχνεϊκων.

Όσοι λοιπόν από τους αρχηγούς επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή μέσω μυνήματος στον πρόεδρο του Συνδέσμου Κώστα Αγοράκη (τηλ. 6983522717) ή να αποστείλουν μύνημα στην σελίδα του ΣΕΠΑ στο facebook ή να στείλουν e-mail στο sepaxaias@gmail.com το αργότερο μέχρι το Σάββατο το βράδυ, για να ενημερωθεί και η διοίκηση του Διαγόρα West Energy και να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες.   

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διαγόρα West Energy για το κάλεσμα προς όλο το ΔΣ του ΣΕΠΑ, να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου