Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Σ.Ε.Π.Α. : "Ο Αετός Πατρών έστειλε το μύνημα που πρέπει όλοι να λάβουμε υπόψη"



Με μεγάλη μας χαρά, διαβάσαμε για την ενέργεια της ομάδας του Αετού Πατρών να αποκαταστήσει τον υπό μεταγραφή της ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπαλατή, στον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετωπίζει και συγχρόνως να τον προσθέσει στο φετινό ρόστερ εν όψει του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.

Μια ενέργεια που δείχνει πως επιτέλους μπορούμε να δούμε με άλλο "μάτι" το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τον πρωταγωνιστή του που δεν είναι άλλος από τον ποδοσφαιριστή.

Μια ενέργεια που μας δίνει την ελπίδα ότι "κάτι αλλάζει", αφού το κοντινό παρελθόν μας έχει δείξει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους "ξεχνάνε" οι ομάδες τους, αφήνοντας τους να βγάλουν μόνοι τους πέρα έναν σοβαρό τραυματισμό, χωρίς να καταλάβουν ότι έχουν την υποχρέωση να σταθούν δίπλα σε αυτόν.

Είμαστε υποχρεωμένοι σαν Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα της Αγίας Σοφίας, η οποία στέλνει το μύνημα που πρέπει να λάβουν όλοι υπόψη.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΕΤΟΣ ήταν είναι και θα είναι η ομάδα που έκανε πάντα τη διαφορά. Τώρα με νέα πρόσωπα ο ΑΕΤΟΣ κάνει τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή