Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητοί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές....Ξυπνήστε !!


Φτάνοντας στην 6η αγωνιστική της Α’ και Β’ Κατηγορίας αλλά και στην 3η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας, θα θέλαμε να τονίσουμε το δυσάρεστο γεγονός κάποιων σοβαρών τραυματισμών που έχουν λάβει χώρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Σύμφωνα με τα δικά μας στοιχεία και για αυτούς που ενημερωνόμαστε από τις ομάδες και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, έχουμε 7 περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών και που θα κρατήσουν για αρκετό διάστημα κάποιους ποδοσφαιριστές εκτός αγωνιστικών χώρων.

Θα θέλαμε καταρχήν να ευχηθούμε περαστικά σε όλα αυτά τα παιδιά που χτύπησαν και να επιστρέψουν ταχύτερα στους αγωνιστικούς χώρους.

Επειδή πολλοί μας ρωτάτε γιατί δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο τους ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται, θα θέλαμε να σας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να μην έχουμε παρανοήσεις και για να μην γινόμαστε άδικα στόχος διαφόρων επικριτών.

Ο Σ.Ε.Π.Α. αυτή την στιγμή δεν έχει το δικό του ανεξάρτητο οικονομικό ταμείο και στόχος του ΔΣ είναι το προσεχές διάστημα να το αποκτήσει ώστε να μπορεί να βοηθάει σε ανάλογες περιπτώσεις. Αυτό ειπώθηκε ξεκάθαρα στο σεμινάριο που διοργανώθηκε πριν ένα μήνα και οι «ελάχιστοι» που έδωσαν το παρών το έχουν καταλάβει.

Πολλές από τις κινήσεις που κάνουμε αυτή την στιγμή είναι με προσωπικά μας έξοδα και μέχρι να καταφέρουμε να τελειώσουμε με μερικά διαδικαστικά θέματα που θα μας κάνουν να έχουμε το δικό μας ταμείο, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αυτόν τον τρόπο.

Έτσι λοιπόν και στο θέμα των τραυματισμών, στο κομμάτι που μπορούμε να βοηθήσουμε είναι μόνο ηθικά και με μια ευχή για γρήγορη ανάρρωση, την οποία και πραγματοποιούμε πάντα σε περιπτώσεις τραυματισμών, με ανάλογα άρθρα στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Επίσης θα πρέπει όλοι να εμπεδώσουμε ότι για να συνεχίσουμε και εμείς να έχουμε την όρεξη να προσφέρουμε μέσα από το ΔΣ του Συνδέσμου και να διεκδικούμε μερικά από τα συμφέροντα μας, θα πρέπει να έχουμε την δική σας στήριξη με την παρουσία σας σε σημαντικές εκδηλώσεις και με την εγγραφή σας ως μέλη.

Αυτή την στιγμή δεν γίνεται τίποτα από τα δύο με τον ρυθμό που θα έπρεπε και που θα θέλαμε, ώστε και εμείς να γινόμαστε δυνατοί και να μπορούμε να έχουμε την «φωνή» που μας αναλογεί.

Παρόλα αυτά στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μας από τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας και τις ομάδες μας, κάνουμε την προσπάθεια μας και ευελπιστούμε ο ποδοσφαιριστής να καταλάβει τους πραγματικούς μας σκοπούς σαν Σύνδεσμος, από τους οποίους θα ωφεληθεί και ο ίδιος στο μέλλον.

Όταν λοιπόν θες να ζητάς κάποια πράγματα, πρέπει να μάθεις και να δίνεις. Στηρίξτε το Σ.Ε.Π.Α. για να σας στηρίξει και αυτό.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ…..ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!

Εκ του ΔΣ του Σ.Ε.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου