Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Πολλά συγχαρητήρια στον Θανάση Φωτόπουλο


Ένα πολύ όμορφο γεγονός που δείχνει ότι μπορούμε να δούμε το ποδόσφαιρο με διαφορετικό μάτι, έγινε στο παιχνίδι Δαβουρλής-Πανμοβριακός, για την 6η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.
Πιο συγκεκριμένα και ενώ το σκορ ήταν 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, ο διαιτητής κ. Ανδριανός έδειξε λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Πανμοβριακού. Αμέσως ο Θανάσης Φωτόπουλος του υπέδειξε ότι δεν υπάρχει παράβαση, με αποτέλεσμα ο κ. Ανδριανός να πάρει πίσω την απόφαση του και να δείξει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας προς τον ποδοσφαιριστή του Πανμοβριακού για αυτή την κίνηση. Τελικά, μπορούμε αν το θέλουμε να δούμε το ποδόσφαιρο αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου