Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ξεκίνησε και πρακτικά το "Πρόγραμμα Στήριξης Ποδοσφαιριστών"

Ξεκίνησε και πρακτικά η εφαρμογή του "Προγράμματος στήριξης ποδοσφαιριστών" από τον Σύνδεσμο μας, αφού ο Γενικός Γραμματέας μας Άγγελος Σκιαδάς, παρέδωσε ένα ζευγάρι πατερίτσες στον ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του στον Φωστήρα Οβρυάς Διονύση Χαϊκάλη,προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό που απεκώμισε από τον αγώνα με τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Είναι πολύ σημαντικό να στηριχθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια από όλους μας και αναγκαίο για να μπορέσει να λειτουργήσει είναι να δανείσουμε όλοι διάφορα ορθοπεδικά είδη που δεν χρειαζόμαστε στον Σύνδεσμο, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί ανάλογες περιπτώσεις.

Τα είδη που είναι ήδη διαθέσιμα, μπορείτε να τα βλέπετε στην ανάλογη σελίδα της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π.Α. στο παρακάτω link 
https://sepaxaias.blogspot.gr/p/blog-page_9.html

Όσοι επιθυμείτε να δανείζετε διάφορα είδη που δεν χρειάζεστε, επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ στα προσωπικά τους τηλέφωνα ή στείλτε μύνημα στο sepaxaias@gmail.com για να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου