Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Μεγαλώνει η λίστα με τα είδη τραυματισμού

Μεγαλώνει μέρα με την μέρα, η λίστα των μεταχειρισμένων ορθοπεδικών ειδών προς εξυπηρέτηση των τραυματισμών, αφού ήρθαν να δανεισθούν στον Σύνδεσμο άλλα δύο χρήσιμα ορθοπεδικά είδη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νύν μέλος της διοίκησης του Πήγασου Μπεγουλακίου Κώστας Νιοτόπουλος, ακολούθησε το παράδειγμα του Νάσου Κληρόπουλου και δάνεισε στον Σ.Ε.Π.Α. μια μεταχειρισμένη ορθοπεδική μπότα και έναν μεταχειρισμένο ορθοπεδικό νάρθηκα.

Οι δύο παραπάνω φίλοι του Σ.Ε.Π.Α. έρχονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και δείχνουν τον δρόμο προς τους υπόλοιπους, προκειμένου να πετύχει το "Πρόγραμμα Στήριξης Ποδοσφαιριστών" και να στεφθεί με επιτυχία. Τους ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας.

Τα διαθέσιμα είδη που βρίσκονται αυτή την στιγμή στον Σύνδεσμο προς διάθεση σε τραυματίες ποδοσφαιριστές, μπορείτε να τα δείτε εδώ :

https://sepaxaias.blogspot.gr/p/blog-page_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου