Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζεται επιτυχημένα το "πρόγραμμα στήριξης ποδοσφαιριστών". Ακόμα μια βοήθεια σε συμπαίκτη μας

Ακόμα μια βοήθεια σε συμπαίκτη μας προς αποκατάσταση του τραυματισμού του, δόθηκε από τον Σύνδεσμο μας στην προσπάθεια που κάνει με το "Πρόγραμμα Στήριξης Ποδοσφαιριστών".

 Στον ποδοσφαιριστή Θανάση Νικολακόπουλο της Καλλιθέας δανείσθηκε μια ορθοπεδική μπότα, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει.

Σας υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα να δανείσουμε όλοι στον Σύνδεσμο μεταχειρισμένα ορθοπεδικά είδη που μπορεί να μην χρειαζόμαστε. Κάποιος άλλος θα τα χρειαστεί και είναι σημαντικό να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια για να έχει τεράστια επιτυχία.

Όποιος επιθυμεί να δανείσει στο Σ.Ε.Π.Α. κάποιο δικό του μεταχειρισμένο είδος, ας επικοινωνήσει με κάποιο από τα μέλη του Συνδέσμου ή να στείλει μύνημα στο facebook ή στο e-mail μας sepaxaias@gmail.com

Τα τηλέφωνα του ΔΣ θα τα βρείτε εδώ : https://sepaxaias.blogspot.gr/p/blog-page_2846.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου