Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Εξαιρετική κίνηση της Δόξας Πατρών που πρεσβεύει τον κοινωνικό ρόλο του Αθλητισμού

O Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΩΝ πράττοντας το αυτονόητο, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας ώστε να συμπαρασταθούμε στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής συγκεντρώνοντας ήδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Πατρέων που πήρε την πρωτοβουλία και μπράβο του, τα είδη που χρειάζονται είναι : Ξηρά τροφή (συσκευασμένα τρόφιμα, γάλατα μακράς διάρκειας κ.λπ.), κουβέρτες και ρούχα, είδη προσωπικής καθαριότητας και υγιεινής, εμφιαλωμένο νερό, παιδικές τροφές, υλικά καθαριότητας σπιτιών (σκούπες, απορρυπαντικά, χλωρίνες κ.α.) .

Ας βοηθήσουμε ο καθένας όσο μπορεί από τη πλευρά του να απαλύνει ο πόνος των συνανθρώπων μας, να πάρουν μια μικρή "ανάσα" ώστε σιγά σιγά να επανέρθουν οι ζωές τους στην φυσιολογική καθημερινότητα.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται από αύριο τις ώρες προπόνησης της ομάδας στο γήπεδο του Ατρομήτου στα Ζαρουχλέϊκα. Για αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις είναι:
Τετάρτη 22/11 , από τις 7:45μμ έως τις 9:30μμ
Πέμπτη 23/11 , από τις 9:15μμ έως τις 11:00μμ
καθώς και στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό Ζ. (26/11, 12:30) πρίν και μετά τον αγώνα, στο γήπεδο του Ρίου. Για την επόμενη εβδομάδα θα βγει εκ νέου ανακοίνωση.

Ότι συγκεντρώσουμε θα μεταφερθεί στο Νότιο Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων ( τηλ. 2610331663 ) για να σταλεί στους πληγέντες. Όλοι μαζί μπορούμε! #DytikiAttiki #DoxaPatron

Υ.Γ.1 Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε είτε μαζί μου είτε με τον Νώντας Σκούτας. Σας ευχαριστούμε.
Υ.Γ.2 Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων: https://www.facebook.com/patrasmunicipality/posts/1793475884025268

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου