Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Προσφορά Ομαδικής Ασφάλισης Αθλητών

Κάθε Σαββατοκύριακο γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών τραυματισμών στα ερασιτεχνικά μας γήπεδα.

Τραυματισμοί που αφήνουν ποδοσφαιριστές για αρκετό καιρό μακριά από τα γήπεδα και από τους οποίους κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους, ακόμα και μόνιμα. Τραυματισμοί που συμβαίνουν σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να είναι ακόμα και άνεργοι, με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλισμένοι σε κάποιο φορέα και να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην αποκατάσταση.

Δεν θα μιλήσουμε για το δικαίωμα κάθε ποδοσφαιριστή να είναι ασφαλισμένος από την ίδια του την ομάδα, αφού όλο αυτό το κεφάλαιο είναι μια μεγάλη ιστορία για το οποίο χρόνια τώρα όλοι μας "σφυρίζουμε αδιάφορα". Ένα δικαίωμα που είναι το πρώτιστο και που έπρεπε να έχει λυθεί από την ίδια την πολιτεία, με δωρεάν νοσηλείες στα Δημόσια Νοσοκομεία κλπ κλπ και που έπρεπε όλοι μας να κοιτάμε, πριν μπούμε σε έναν αγωνιστικό χώρο για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες ή για να το λέμε καλύτερα και πιο λαϊκά, "να κάνουμε το χόμπι μας".

Δυστυχώς πολλά χρόνια και οι ομάδες ενδιαφέρονται για το πως θα πληρώσουν κάποιες μεταγραφές αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές για το πως θα πληρωθούμε από τις ομάδες, αδιαφορώντας για την υγεία μας και έναν ενδεχόμενο σοβαρό τραυματισμό μας.

Και όλο αυτό γίνεται γιατί όλοι μας λέμε, "δεν θα συμβεί σε μένα", μέχρι φυσικά ο τραυματισμός να μας χτυπήσει την πόρτα.

Πάνω σε αυτή την ανησυχία που εκφράζουμε, ο Σ.Ε.Π.Α. δέχθηκε μια προσφορά από εκπρόσωπο της Metlife Alico και συγκεκριμένα τον κ. Μάζη Σαράντο, πατέρα μάλιστα ποδοσφαιριστή που αγωνίσθηκε τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα της Θύελλας Αιγίου.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν αυτή την προσφορά για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα προνόμια του προγράμματος αναγράφονται αναλυτικά στις παρακάτω φωτογραφίες και όποιος επιθυμεί να κάνει μια ασφάλιση σε αυτό, ας αποστείλει ένα μύνημα με το ονοματεπώνυμο του και το τηλέφωνο του στο e-mail μας sepaxaias@gmail.com ή να στείλει μύνημα στο facebook του Σ.Ε.Π.Α.

Επειδή μιλάμε για ομαδική ασφάλιση, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορεί να γίνει η ασφάλιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου