Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Στις 5 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Ε.Π.Α. - Εκδήλωση με πολλές βραβεύσεις και εκπλήξεις


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, σε μια εκδήλωση στην οποία θα τιμηθούν οι καλύτερες 11άδες του α’ γύρου όλων των κατηγοριών και οι οποίες θα βγουν μέσα από ψηφοφορία που θα ανεβεί στα διαδικτυακά site.

Ήδη ο Σ.Ε.Π.Α. έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους προπονητές όλων των κατηγοριών, οι οποίοι θα δώσουν την δική τους καλύτερη 11αδα, από τις οποίες οι πρώτοι για κάθε κατηγορία θα είναι οι υποψήφιοι και θα μπουν σε νέα ψηφοφορία από το κοινό έτσι ώστε να αναδειχθούν αυτοί που θα βραβευτούν την ημέρα της εκδήλωσης.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα ερασιτεχνικά μας πρωταθλήματα, ειδικό αφιέρωμα για τους Σπύρο Αβράμη-Βασίλη Γιοβάνη και πολλές άλλες εκπλήξεις. 

Θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις, οι οποίες θα είναι οι εξής : 


  • ·         Βραβείο Ήθους και Προσφοράς, στον Γιώργο Αντωνόπουλο του Πανμοβριακού.

  • ·         Βραβεία ανερχόμενου ποδοσφαιριστή, στους Γιώργο Μουστακόπουλο, Νίκο Μασούρα της Παναχαϊκής, όπως  και στον Βασίλη Αθανασίου του Παναιγιαλείου.

  • ·         Βραβείο «Βασίλη Γιοβάνη» στην ομάδα του Ατρόμητου Λάππα.

  • ·         Βραβείο «Σπύρου Αβράμη» στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αβράμη.

  • ·         Βραβείο Fair Play, στον Θανάση Φωτόπουλο του Πανμοβριακού.

  • ·         Βράβευση στις γυναικείες ομάδες του Ίκαρου Πετρωτού και του Ατρόμητου Ζαρουχλεϊκων και Λύκων Αιγιαλείας

  • ·         Βράβευση στην Νάπολη Πατρών

  • ·         Βράβευση στους πρώτους σκόρερ της σεζόν 2016-2017.


Οι άνθρωποι του Συνδέσμου κάνουν προσπάθεια να τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του κάποιος ιδιαίτερος προσκεκλημένος. Αν αυτό συμβεί, το όνομα του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η εκδήλωση θα  πραγματοποιηθεί στο Arena Patras και ώρα 21.00, ενώ παρουσιαστές αυτής θα είναι οι Γιάννης Γεωργακόπουλος και Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου