Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Γεμίστε το Arena...Είναι η βραδιά των ποδοσφαιριστών !!


Μια ιδιαίτερη και μεγάλη μέρα έφτασε για τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας.
Η μεγάλη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα διεξαχθεί σήμερα στο Arena και ώρα 21.00, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται να παρευρεθεί πολύς κόσμος από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι του Σ.Ε.Π.Α. έχουν ετοιμάσει πολλά και σπουδαία πράγματα, έχοντας ειδικές βραβεύσεις, απονομή στις πολυτιμότερες 11άδες του α’ γύρου οι οποίες αναδείχθηκαν από τις επιλογές των προπονητών, βίντεο-αφιερώματα, αναδρομή στην ιστορία του Σ.Ε.Π.Α. με καλεσμένους τα ιδρυτικά μέλη του, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα πρωταθλήματα και ένα special event το οποίο θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στους τρείς αδικοχαμένους ποδοσφαιριστές (Σπύρο Αβράμη-Βασίλη Γιοβάνη και Γιώργο Νταγιούκλα), παρουσία και των οικογενειών τους, ενώ θα υπάρχουν ειδικά βραβεία με την ονομασία τους που θα δοθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Θα υπάρξουν συνολικά 18 ειδικές βραβεύσεις και απονομή ατομικών κυπέλλων με όνομα και σήμα ομάδας, στους ποδοσφαιριστές που ανεδείχθησαν οι πολυτιμότεροι, σε μια διαδικασία που αναμένεται να έχει αρκετό σασπένς και αγωνία, αφού τα αποτελέσματα έχουν κρατηθεί μυστικά και θα ανακοινωθούν το βράδυ.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις έχουν ως εξής : 

·         Βραβείο Ήθους και Προσφοράς «Σπύρος Αβράμης» στον Γιώργο Αντωνόπουλο του Πανμοβριακού.
·         Βραβείο Ανερχόμενου Ποδοσφαιριστή «Γιώργος Νταγιούκλας» στους Γιώργο Μουστακόπουλο (Παναχαϊκή), Νίκο Μασούρα (Παναχαϊκή) και Βασίλη Αθανασίου (Παναιγιάλειο).
·         Βραβείο Fair Play «Βασίλης Γιοβάνης» στον Θανάση Φωτόπουλο του Πανμοβριακού.
·         Τιμητικές βραβεύσεις στις γυναικείες ομάδες του Νομού Αχαΐας (Ατρόμητο Ζαρουχλεϊκων, Ίκαρο Πετρωτού και Λύκοι Αιγιαλείας)
·         Βράβευση στην Νάπολη Πατρών
·         Τιμητική πλακέτα σε Γιώργο Αβράμη στην μνήμη του αδικοχαμένου Σπύρου
·         Τιμητική πλακέτα σε Ατρόμητο Λάππα στην μνήμη του Βασίλη Γιοβάνη
·         Βράβευση των πρώτων σκόρερ της σεζόν 2016-2017
·         Βράβευση πολυτιμότερων 11άδων

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Γιάννης Γεωργακόπουλος και Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου