Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ακόμα μια σπουδαία κίνηση του Δήμου με την παράδοση των φορητών απινιδωτών στα γήπεδα


Σε μια σπουδαία κίνηση για τα Δημοτικά γήπεδα προέβη η Δ.Ε.Π.Γ. τηε οποίας ηγείται ο κ. Κώστας Καραγκούνης, αφού θα παραδόσει φορητούς απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα που ανήκουν στην Δημοτική αρχή.

Η Δ.Ε.Π.Γ. θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις ομάδες που κάνουν χρήση στα εν λόγω γήπεδα, ξεκινώντας την Τετάρτη 28/2 και ώρα 18.30 στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων και συνεχίζοντας την Πέμπτη και Παρασκεή την ίδια ώρα στα γήπεδα Ρίου και "Κ. Ζάρρας".

Στην προσπάθεια αυτή καλεί να περευθρεθούν σε αυτές τις συναντήσεις όλοι οι φορείς αλλά και οι εκπρόσωποι των ιατρών με τους οποίους συνεργάζονται οι ομάδες.

Ο Σ.Ε.Π.Α. συγχαίρει προσωπικά τον κ. Καραγκούνη αλλά και την Δ.Ε.Π.Γ. για αυτή την σπουδαία κίνηση, η οποία για μια ακόμη φορά δείχνει ότι όλοι οι φορείς προσπαθούν για την αναβάθμιση του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου