Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Έγινε η παράδοση απινιδωτών στο γήπεδο Ζαρουχλεϊκων - Παρών και ο Σ.Ε.Π.Α.


Το παρών στην παραδόση των φορητών απινιδωτών του Δήμου Πατρέων στο γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, έδωσε την Τετάρτη 28/2 ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας μέσω του γραμματέα του Άγγελου Σκιαδά.

Στην συνάντηση βρέθηκαν και ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο Ζαρουχλεϊκων (Ατρόμητος, Πυρσός, Δόξα Πατρών, Ηρακλής, Πολύτεκνος, Δάφνη, Ολυμπιακός Π., Ατρόμητος Ζαρ., Γυναικεία ομάδα Ατρομήτου), έγινε παρουσίαση με τον τρόπο λειτουργίας των απινιδωτών και φάνηκε το πόσο χρήσιμοι μπορούν να φανούν στα γήπεδα, αν αυτό γίνει σωστά και από άτομο που να ξέρει να τους λειτουργεί.

Στην προσπάθεια αυτή θα γίνει σε κοινή συνεργασία Δήμου Πατρέων-ΕΠΣ Αχαϊας και Σ.Ε.Π.Α., σεμινάριο πρώτων βοηθειών για εξιδείκευση σε στελέχη των ερασιτεχνικών ομάδων που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους απινιδωτές.

Ένα ακόμα βήμα για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου