Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Περαστικά στον Νάσο Αναγνώστου

Ένα πολύ σημαντικό συμβάν ήρθε να στιγματίσει τον αγώνα ανάμεσα στο Διακοπτό και το Δρέπανο, θυμίζοντας μας την αναγκαιότητα να έχουμε απόλυτη γνώση πρώτων βοηθειών στα γήπεδα, ακόμα και στις προπονήσεις όπου μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Ο ποδοσφαιριστής του Δρεπάνου Νάσος Αναγνώστου γύρισε την γλώσσα του και χρειάστηκε η επέμβαση του κ. Τσιπουλάκου για να τον επαναφέρει και να μην συμβεί κάτι χεορότερο.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει πλέον καμία ανησυχία και έρχεται απλά να μας "ταράξει" και να μας κάνει να σπεύσουμε τις διαδικασίες όλοι οι φορείς, ενός σεμιναρίου πρώτων βοηθειών που μπορεί να σώσει ζωές αν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου